Aeon Motor Co Ltd

werd opgericht in 1998. De merknaam AEON is onstaan zoals het beleid van het bedrijf: "First Quality, de constante verbetering, klanttevredenheid en het duurzaam beheer" Product-wise, Aeon is op weg naar meer heavy-duty, vrije tijd-georiënteerd, en lifestyle-creatieve produkten.

Aeon is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van scooters, motorfietsen, ATV's, en side-by-side voertuigen. De producten van Aeon worden ondersteund door een QS9000 en ISO9001 gecertificeerd kwaliteitssysteem, en typegoed-keuringen in de verschillende landen. Aeon verbindt de diepe R & D en engineering resources, professionele productie-technologie, de beste kwaliteit, een uitstekende kostenbeheersing, en een eigen customer service, en bezit een groot deel van de markt, met een attente, creatief, vooruitziend en pragmatische geest.

Aeon is gevestigd in Taiwan en produceerd de quads, motoren en scooters in eigen fabriek. Ook de ontwerpen en onderdelen produktie is in eigen beheer. Veel chinese quads gebruiken Aeon onderdelen om onder eigen merk quads te produceren. (is dus goed mogelijk dat u onderdelen zoekt voor uw onbekende chinese quad en da wij de onderdelen kunnen leveren).

Aeon word verkocht in Noord-Amerika,Midden Oosten,Noord-oost Azie en Europa